Mesterszakács lett a mesterfodrászból
Hajas László Wossala Rozina sztárséf helyét vette át egy teljes napra. A mesterszakáccsá avanzsált sztárfodrász feladatai között szerepelt a bevásárlás és az aznapi különleges menü összeállítása is.
Hajas László az egyik üdítőital márka kísérletének volt egyik főszereplője, amelynek lényege az volt, hogy három ismert személyiség egy nap erejéig életet cserélt. Míg a mesterfodrász főzött, Bártfalvi Sándor, a Mary PopKids frontembere fodrászként próbálhatta ki magát, Wossala Rozina mesterszakács pedig énektudását csillogtathatta meg. Az ország legnépszerűbb fodrásza nehéz helyzetben találta magát, mert elmondása szerint otthon csak ritkán kerül a konyhába.
„A feleségem fantasztikusan főz, ezért szerencsére nincs szüksége rá, hogy beálljak mellé. A milánói makaróni és a lecsó még megy, illetve van néhány specialitásom, amit, ha megkér, elkészítek neki” – fogalmazott.
A szerepcsere részeként a szakácsnak állt sztárborbély reggel a piacon kezdett, ahol be kellett vásárolnia a szükséges hozzávalókat, majd az étteremben két szakács várt rá, akik a háttérbe húzódva segítették őt instrukciókkal. Hajas László „Dauer dogot” készített, ami nemcsak a mesterfodrásznak, de a vendégeknek és a járókelőknek is nagyon ízlett.
„A receptet hazavittem, mondtam is a családnak, hogy majd elkészítjük, mert rendkívül különleges volt. Az étterem előtt kínálgattam a járókelőknek, akiknek szerencsére szintén elnyerte a tetszését. A marhakolbász adott egy pikantériát az ételnek.”